23948sdkhjf

Jysk byggefirma med specielle opgaver og sans for detaljen

Ginnerup A/S i Skive er et tømrer- og murerfirma, der udover industribyggeri, boligbyggeri mv. har et speciale, nemlig restaurering og renovering af kulturarv, og løser ligeledes gerne specielle arkitektoniske opgaver på nybyggerier

Ca. 110 medarbejdere har sin daglige gang på Ginnerup A/S’ værksted i Skive og byggepladserne, der fortrinsvis findes i det midtjyske. Og der er nok at rive i. Det er i dag sønnen Mads Ginnerup, der har overtaget ledelsesansvaret fra faderen Steen Ginnerup. En tjans han trives med, og som han har haft gennem nogle år. Faderen grundlagde firmaet i 1977.

- Vi har rigeligt at se til. Faktisk har vi ordrer der går i hvert fald et par år ind i fremtiden, men det skyldes jo, at det er langtrækkende aftaler med en del af de kunder vi har, siger Mads Ginnerup til Mester Tidendes specialmagasin PASKRAM, som er målrettet tømrer- og snedkermestre.

Tre ben

Virksomheden har tre ben at stå på, nemlig industribyggeriet, boligbyggeriet for boligforeninger samt det mere specielle byggeri, som renoveringer og restaureringer af kirker og kulturinstitutioner.

- Sidstnævnte skyldes min far Steen Ginnerup, fordi han synes det er spændende at arbejde med, og det er med tiden blevet en god niche for os, siger Mads Ginnerup.

Og det er gennem årene blevet til en række spektakulære byggerier, hvor Ginnerup A/S har bidraget i væsentlig grad. 

Eksempelvis har firmaet stået for lukningsentreprisen på Klimatoriet i Lemvig. Et nybyggeri, hvor den ene facade skulle opføres med et helt kunstværk udført i træ i facaden. Lige en opgave for firmaets tømrere og snedkere, der godt kan lide at lave noget udover det sædvanlige.

Firmaet er ligeledes i gang med at opføre en åben øverste etage på en af bygningerne på De Fem Hald’er i Hald Ege ved Viborg. Det bliver til en udkigspost med information om hele det smukke område.

Læs hele artiklen i PASKRAM

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094