23948sdkhjf

Workshop: Korrosion – omkostninger og risici

Som et led i det grænseoverskridende projekt TecPro-Net ”dansk-tysk teknologi- og produktionsnetværk” inviterer vores tyske kolleger i Neumünster til en workshop med titlen: Korrosion – omkostninger og risici
Workshoppen afholdes i Neumünster onsdag, den 23. august fra kl. 15.00-18.00.

Deltagelse er gratis og tilmelding kan ske ved Heidi Clausen på tlf. .: +45 73 74 30 40 eller direkte i Neumünster.

Invitation
Workshoppen henvender sig især til virksomheder, der oplever korrosion på egne produkter samt virksomheder, som, forud for en fremstilling eller konstruktion, vil forsøge at undgå korrosionsproblemer.

Foredragsholderne vil give deltagerne et indblik i teorier, undersøgelser og testmetoder såvel som forebyggelse ved hjælp af sund konstruktion, egnede materialer eller processer. Under diskussionsrunden vil der være ulighed for at komme nærmere ind på kundespecifikke problemer, løsningsforslag eller henvisning til andre eksperter.

For at gøre workshoppen så visuel som muligt, vil vi bede Dem om at medbringe eksempler på korrosions-problemer fra Deres virksomhed.

Deltagelse er gratis. Da der er begrænset deltagerantal, er tilmelding nødvendig senest 16.08.2006. Kørselsvejledning kan findes på www.itn-neumuenster.de .

For tilmelding eller yderligere spørgsmål kontakt venligst Karen Tzschöckel eller Olaf Kittel, direkte tlf. +49 (0)4321 6900-105 og -103.

Med venlig hilsen

Dr. Olaf Tauras i. A. Karen Tzschöckel
Wirtschaftsagentur Neumünster GmbH Wirtschaftsagentur Neumünster GmbH

Korrosion koster virksomhederne årligt millioner af kroner. Komponenternes sikkerhed bliver forringet og kan udgøre en fare for mennesker og materiel. Årsagen kan undertiden findes i uvidenhed om forholdet mellem teori og praksis. De deraf resulterende garantikrav er med til at øge virksomhedernes omkostninger.

Se program her

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065