23948sdkhjf

Royal hæder til Junckers

Trægulvsproducenten var en af tre virksomheder, der i sidste uge modtog Eksportforeningens Diplom & HKH Prins Henriks Æresmedalje under OL i London.
Sidste år kunne Junckers fejre sit 50-års jubilæum for tilstedeværelsen i Storbritannien og desuden fejre, at man skulle levere gulvet til OL’s håndboldarena; Copper Box.

Valget af Junckers som leverandør er ikke en overraskelse – langt størstedelen af de sportsgulve, der bliver installeret i Storbritannien, kommer nemlig fra Junkers, og det placerer den danske virksomhed i den absolutte elite i branchen.

- Vi er meget stolte og beærede over at modtage denne prestigefyldte pris. Som markedssituationen er i dag er det ekstra flot, at vores engelske team har opnået en positiv salgsudvikling - ikke mindst pga. vores lange historik på det engelske marked. Som leverandør til sportsgulvmarkedet kan jeg ikke forestille mig en mere optimal lejlighed til at modtage denne flotte pris end i forbindelse med OL i London, siger Carsten Chabert, der er administrerende direktør for Junckers Industrier A/S.

Junckers Industrier er én af Europas største producenter af massive hårdtræsgulve og Danmarks største inden for træindustrien. Virksomhedens evne til at producere kvalitet, indgå i dialog med bl.a. arkitekter og entreprenører og profilere sig i Storbritannien har resulteret i en årlig omsætning på flere millioner pund.

Det var Steve Maltby, direktør for Junckers Ltd. I Storbritannien, der velfortjent tog imod prisen under receptionen. De øvrige modtagere var arkitektfirmaet C.F. Møller og Georg Jensen.

Fakta om ”Eksportforeningens Diplom & HKH Prins Henriks Æresmedalje”
Hædersprisen Eksportforeningens Diplom & HKH Prins Henriks Æresmedalje tildeles personer eller virksomheder med hjemsted i udlandet – herunder danske virksomheders datterselskaber. Prisen gives som anerkendelse for fremragende indsats til fremme af afsætningen af danske produkter og tjenesteydelser i udlandet.

Ved bedømmelsen af kandidaterne lægges vægt på, om indsatsen gennem en årrække har været bemærkelsesværdig, og resultaterne bedømmes både med hensyn til størrelse og stigningstakt. Et udsædvanligt initiativ eller en ekstraordinær indsats under specielle markedsforhold kan også kvalificere til tildeling.

Hædersprisen forvaltes af en komite bestående af HKH Prins Henrik, fire repræsentanter udpeget af Eksportforeningens forretningsudvalg og en repræsentant fra Udenrigsministeriet. Med æren følger en medalje, et diplom og retten til at bruge hædersprisens logo og navn.

Yderligere oplysninger om hædersprisen: www.exportaward.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095