23948sdkhjf

Carl Hansen og Søn holder igen med prisstigningerne

Selvom den fynske klassikerproducent Carl Hansen & Søn som resten af møbelbranchen nu igen oplever voldsomme prisstigninger på råvarer, har man ikke tænkt sig at sende hele regningen videre til kunderne.

Det fortæller Knud Erik Hansen, adm. direktør og tredje generation i virksomheden, til Børsen.

– Vi må æde nogle af prisstigningerne i vores profit. Det er der ikke noget at gøre ved. Vi vil ikke havne i en situation, hvor vi skal starte helt forfra, når det bliver bedre tider. Det er naivt at tro, at man bare kan smadre alle prisstigninger videre til kunderne, og at de begynder at købe igen. Sådan foregår det ikke, siger den erfarne møbelmand til avisen.

Lidt har virksomheden allerede lagt på priserne, og direktøren oplyser, at der også er yderligere prisstigninger på vej, men de er på mindre end 10 pct. og kan således ikke veje op for de indkøbspriser, der for nogle råvarer er steget op til 40 pct. sammenlignet med sidste år.

Knud Erik Hansen understreger desuden, at virksomheden har tænkt sig at se tiden an, og ifølge direktøren er der ingen grund til at stoppe forretningen eller skære i staben, forudsat der i indeværende år findes tilbage til mere normale tilstande.

Redaktionen/tib

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172