23948sdkhjf

Tre virksomheder samler kræfterne om kinesisk indsats

Med et nyt showroom i Shanghai har dansk-kinesiske Leeke udvidet repertoiret og kan nu ikke alene kalde sig designvirksomhed og møbelproducent men også agent for flere danske virksomheder.

Leeke, der dækker over danske Leeke Home ApS og kinesiske Leeke Furniture Co., Ltd, står selv bag brandet Cadot Design, men det bliver altså ikke blot egne møbler, der skal vises frem i det nye showroom. Der er nemlig også blevet plads til We Do Wood og Paustian-lillesøsteren Warm Nordic, og i samme ombæring er Leeke blevet eneforhandler af førstnævnte i Kina, Hong Kong og Taiwan samt af Warm Nordic i Kina og Hong Kong.

Ifølge Dorte Damgaard, adm. direktør i Leeke Home, har det længe været en drøm at favne bredere.

– Siden 2019 har det været vores formål at skabe et fællesskab med det mål at medvirke til at styrke dansk møbelbranding og gøre endnu mere dansk design tilgængeligt for verden, lyder det i en pressemeddelelse.

– Det er vores mål at udtrykke den store designarv samt dansk møbeldesigns lovende fremtid. Det gør vi hovedsageligt gennem vores brand Cadot Design, men også igennem sourcing og produktion for andre brands og designvirksomheder, og nu tager vi fat på næste niveau af dette formål ved at arbejde som agenter for andre danske brands, lyder det videre.

For Warm Nordic, der blev grundlagt i 2018, er samarbejdet en kærkommen anledning til at sætte vind i de kinesiske sejl.

– Vi er beærede over at være med dem på deres mission om at kaste lys over flere danske designbrands i Kina. Vi er meget begejstrede for at være en del af det nye showroom i Shanghai, og vi har store forventninger til Warm Nordics fremtidige ekspansion på det kinesiske marked, lyder det fra indehaver og adm. direktør Franz Longhi.

Også hos We Do Wood, der for nyligt var på opkøb i eget nærområde, ser man frem til at sprede vingerne ud langt mod øst.

– Vi ser en unik mulighed i dette nye samarbejde, og vi kan ikke vente med at starte denne nye rejse, fastslår medejer og adm. direktør Klaus Jorlet.

Det nye fælles showroom, der strækker sig over 500 kvm, åbner i løbet af sommeren. 

Redaktionen/tib

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094