23948sdkhjf

Forvandel din carport med Superwood

Superwood gør det let at forvandle hjemmets carport til et arkitektonisk spændende træbyggeri på blot en weekend.
En weekends tid. Mere skal der ikke til for at sætte et personligt præg på hjemmets lidt halvtriste carport og forvandle den til et arkitektonisk spændende træbyggeri.

Forny carporten med Superwood!

Superwood er nordisk gran, der er behandlet ved hjælp af en speciel høj-tryksteknologi, som imprægnerer helt uden brug af tungmetaller og uden at efterlade organiske opløsningsmidler i træet.

Ud over de miljømæssige fordele giver denne teknologi også en række praktiske fordele, der gør træet hurtigere at arbejde med. Træet er således tørt straks efter imprægneringen, og det betyder, at vægten er lavere, så træet er lettere at transportere og arbejde med.

Når det er tørt, kan man også male det straks, så man slipper for at vente på, at det først skal tørre. Der er heller ikke behov for at grunde træet mod råd og svamp, før det skal males, da det er gennemimprægneret helt ind til kernen.

Og da Superwood ikke indeholder tungmetaller og organiske opløsnings-midler, må det bortskaffes som ganske almindeligt brændbart affald.

Superwood i 2002 modtog EU´s miljøpris i kategorien ”Renere teknologi”.
I dag er Superwood en del af VKR Gruppen, og produktionen foregår i byen Hampen ved Nørre Snede.

Træet markedsføres i samarbejde med træleverandøren, Vida Wood Danmark, og forhandles landet over gennem udvalgte byggemarkeder og tømmerhandler.

Kilde: Vida Wood Danmark.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062