23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Bruynzeel Storage Systems A/S

Ibrahim Bayram er indtrådt i bestyrelsen hos Bruynzeel Storage Systems A/S i stedet for Koenraad Wilhelmus Johannes Vermeulen (kilde: CVR).

Bruynzeel Storage Systems A/S er leverandør af opbevarings- og lagringssystemer til blandt andet kontor, arkiv, bibliotek og museum.

By Lassen ApS

Danny Espersen er indtrådt som administrerende direktør hos By Lassen ApS i stedet for Henrik Damtoft Nielsen, mens Mikkel Guldborg Bredmose er indtrådt i direktionen. Alessandro Poletto er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Danny Espersen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Søren Mygind Eskildsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Mikkel Guldborg Bredmose og Allan Bach Pedersen (kilde: CVR).

By Lassen designer og producerer møbler og interiør.

D Line A/S

Ole Winberg er udtrådt af bestyrelsen hos D Line A/S (kilde: CVR).

D Line A/S producerer hængsler og dørgreb.

Dansk Træemballage A/S

Monica Fentz Madsen er indtrådt i direktionen hos Dansk Træemballage A/S. Samtidig er Anders Christensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Hans Jørgen Kaptain (kilde: CVR).

Dansk Træemballage A/S producerer paller, transportkasser og specialemballager

Decca Furniture (Europe) ApS

Man Hin Max Wong er indtrådt i bestyrelsen hos Decca Furniture (Europe) ApS i stedet for Chi Hung Tsang (kilde: CVR).

Decca Furniture (Europe) ApS producerer møbler.

Dencon Center A/S

Lise-Lotte Firring Jensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Dencon Center A/S i stedet for Benny Bech Laursen. Samtidig er Tue Svalholm Beck og Kim Mose indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Dencon Center A/S producerer og sælger kontormøbler.

DLH A/S

Cato Ness er indtrådt som bestyrelsesformand hos DLH A/S i stedet for Björn Carl David Ljungberg, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Esben Randsted udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

DLH A/S handler med træ og træprodukter fra hele verden.

Evomove A/S

Hugo Lloyd Ulstein er indtrådt som bestyrelsesformand hos Evomove A/S i stedet for Per Rasmussen. Samtidig er Kenneth Schaug-Pettersen og Mauritz Ulvestad Hide indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jan Michael Andersen og John Niels Ginsborg (kilde: CVR).

Evomove A/S producerer babystole.

Expedit A/S

Bernhard Renzhofer er udnævnt som næstformand i bestyrelsen hos Expedit A/S i stedet for Markus Bergmann, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Expedit A/S producerer butiksinventar.

Lene Bjerre Design A/S

Bjarne Lunde Skov Poulsen er udnævnt som administrerende direktør hos Lene Bjerre Design A/S i stedet for Per Nybo Nielsen (kilde: CVR).

Lene Bjerre Design A/S producerer boligindretning.

Listefabrikken I. C. A/S

Magnus Ingemann Christensen er indtrådt i bestyrelsen hos Listefabrikken I. C. A/S i stedet for Karen Margrethe Christensen (kilde: CVR).

Listefabrikken I. C. A/S producerer trælister.

Menu A/S

Alessandro Poletto er indtrådt som bestyrelsesformand hos Menu A/S i stedet for Søren Schriver. Søren Mygind Eskildsen og Danny Espersen er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Bjarne Hansen, Christian Mariager, Allan Bach Pedersen og Peter Rathsach. Mikkel Guldborg Bredmose er udtrådt som bestyrelsesformand hos Designers Company A/S. Daniel Lalonde er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Søren Schriver, mens Peter Rathsach er udtrådt som næstformand. Samtidig er Søren Mygind Eskildsen, Danny Espersen, Dalila Dolci og Giovanni Casali er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Bjarne Hansen, Christian Mariager og Allan Bach Pedersen (kilde: CVR).

Menu A/S designer møbler og boligtilbehør.

Okayoak ApS

Dovydas Paldavicius er indtrådt som administrerende direktør hos Okayoak ApS i stedet for Rasheedah Perveen Bruun (kilde: CVR).

Okayoak ApS er en online møbelbutik.

Rødovre Bolighus ApS

Jette Kramer Nielsen er udtrådt som bestyrelsesformand hos Rødovre Bolighus ApS. Samtidig er Jeanette Nøhr Kramer og Michael Kramer udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Rødovre Bolighus ApS sælger møbler og interiør.

Sherwin-Williams Denmark A/S

Henrik Leut Holm er indtrådt som administrerende direktør hos Sherwin-Williams Denmark A/S. Samtidig er David Peter Wright udnævnt som bestyrelsesformand (kilde: CVR).

Sherwin-Williams Denmark A/S er leverandør af overfladebehandlingsprodukter.

Teknos A/S

Søren Munch er udtrådt som administrerende direktør hos Teknos A/S, mens Sameli Matias Hakola er indtrådt i direktionen. Samtidig er Sameli Matias Hakola indtrådt i bestyrelsen i stedet for Søren Munch (kilde: CVR).

Teknos A/S er leverandør af maling.

Vestpall ApS

Ivan Thomsen er udtrådt af direktionen hos Vestpall ApS (kilde: CVR).

Vestpall ApS sælger træemballage.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109