23948sdkhjf

VTI Vinderup har stille vind i sejlene

Vinderup Træindustri har haft et tilfredsstillende 2005/2006. Limtræsproducenten har udvidet forretningsområdet og etableret produktion i Polen. Ledelsen forventer, at også det kommende år vil tegne sig glimrende for virksomheden.
VTI Vinderup Træindustri, der er en af verdens største producenter af limtræ til møbelindustrien, kan bryste sig af et udmærket regnskabsår 2005/2006 med en mindre resultatfremgang.

Virksomheden har øget sit resultat før skat fra 2,4 mio. kr. i 2005/2004 til 2,9 mio. kr. i 2005/2006, hvilket er en lille stigning på rundt regnet 500.000 kr.

Det lyder ikke umiddelbart af meget, men det er ikke desto mindre godt klaret, når det tages i betragtning, at der har været nedgang for fyrretræs-møbler de sidste år.

Limtræsproducenten har i det forgangne regnskabsår gjort flere nye tiltag, der styrker virksomheden. Eksempelvis er produktsortimentet blevet udvidet til også at omfatte produkter til byggemarkeder og trælaster, ligesom der er investeret 7,5 mio. kr. i nyt anlægsudstyr til virksomheden.

Herudover etableredes der i slutningen af 2005 et samarbejde med en større polsk møbelproducent om etablering af en virksomhed til produktion af limtræ i Polen.

Ledelsen er tilfreds med resultatet for 2005/2006. I fremtiden vil de satse på yderligere at udvide produktsortimentet til byggemarkeder og trælaster, og der vil blive investeret i endnu et nyt produktionsudstyr.

Ledelsen forventer videre, at vækst i afsætningen til eksportmarkeder vil tage til i det kommende regnskabsår – især til Østeuropa.

Kilde: Årsregnskab fra VTI Vinderup Træindustri A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062