23948sdkhjf

Arrangører bag TIMI-messe stadig i tænkeboks

Årets TIMI-messe blev i maj måned annonceret udsat på grund af manglende tilslutning fra et stort antal maskindeltagere. Arrangørgruppen forstod, at et nyt messe-koncept skulle lanceres, førend den optimale tilslutning kunne nås. Tænkeboksen er stadig varm.
Træbranchens begivenhedsrige TIMI-messe skulle have været afholdt i den første uge i oktober 2006, men grundet manglende tilslutning fra især de store maskinleverandører forårsagede, at flere maskinudstillere fulgte efter.

Eftersom størstedelen af maskindeltagerne valgte messen fra, forstod arrangørgruppen, at det var tid til at udtænke et nyt koncept for branchens messe, der favner bredere og involvere flere parter end maskin-leverandørerne.

TIMI-messen blev udsat på ubestemt tid, og arrangørgruppen gik i tænke-boks for at udtænke et nyt koncept for messen. Her befinder de sig stadig.

- Vi er ved at revitalisere det gamle TIMI-koncept, men vi har endnu ikke kommet frem til et koncept. Vi er i tænkeboks og åbne over for alt, forklarer Klaus Stampe Pedersen fra brancheforeningen Værktøj og Værktøjsmaskiner.

For arrangørgruppen er det vigtigt, at den nye messe bliver lige så fagligt givende et mødested for deltagerne som TIMI-messen engang var for maskinleverandørerne i træbranchen.

- Vi har ikke fundet en dato på den nye messe. Men vi regner med at, den bliver sat ved udgangen af året, forsikrer Klaus Stampe Pedersen.

Wood-Supply vil følge op på den nye messe senere på efteråret, så vores læsere altid er orienterede.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078