23948sdkhjf

Furnpartner under genrejsning

Furnpartner mistede næsten det hele, da virksomhedens eneste store kunde trak sig fra samarbejdet tidligere på året. For Furnpartner betød det en mistet årsomsætning på ca. 50 mio. kr. En ny ide opstod og deraf genrejsning for møbelvirksomheden.
Det tog ikke Furnpartner A/S i Balling lang tid at udtænke en ny strategi, der kunne få møbelvirksomheden kørende igen, efter deres eneste store kunde tidligere på året trak sig fra samarbejdet. Det skriver ErhvervsBladet.

Det afbrudte samarbejde med kunden betød en mistet årsomsætning på 50 mio. kr., og som følge deraf stod maskinhallen næsten tom, og der var ikke arbejde til de 35 ansatte i Furnpartner.

En ny strategi blev hurtigt lanceret af administrerende direktør Erik Kuhr Sørensen og produktionschef Kim Nielsen. De nye indsatsområder i strategien er at lave og levere vinduesfyldninger til danske vinduesproducenter samt opbygge en handels- og logistikafdeling inden for møbler fra Østen i virksomheden.

Furnpartner er nu underleverandør til møbelproducenter samt underleverandør til flere vinduesproducenter og sidst men ikke mindst møbelhandler. Virksomheden importerer møbler fra Kina, Thailand og Vietnam, der fremstilles i virksomhedens eget design, og møblerne forhandles allerede i tre møbelkæder i Danmark.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063