23948sdkhjf

Kvadrat køber op

Den danske tekstil-virksomhed har købt den tyske virksomhed Kinnasand.
Med købet af Kinnasand, der specialiserer sig i design af gardin-tekstiler, tæpper og møbeltekstil, vil Kvadrat styrke sin position på det europæiske marked. Anders Byriel, CEO for Kvadrat siger:

- Dette opkøb er Kvadrats hidtil største. Vi er allerede arkitekters og designeres første prioritet, når det gælder tekstiler. Opkøbet giver os nu også mulighed for at udvikle ny forretning i detailleddet. Kinnasand deler vores designfilosofi og værdier. De er derfor et godt match for os, ikke mindst fordi de er specielt stærke inden for boligmarkedet. De har i tillæg fantastiske kollektioner og et stærkt designteam. Der er et potentiale for at skabe en langsigtet, international platform for brandet.

Fortsætter som selvstændig enhed
Kinnasand blev grundlagt i Kinna i Sverige for over 200 år siden. Til trods for, at virksomheden til dato har været tysk ejet grundet et management buyout, har Kinnasand oppebåret en stærk skandinavisk designarv.

Selskabet har haft stor vækst de sidste to år og har ry for at være særdeles serviceorienteret. Ved at overtage Kinnasands kontor i Westerstede, Nordtyskland, der i dag beskæftiger 55 medarbejdere, vil Kvadrat forsøge at videreføre dette serviceniveau.

- Jeg er meget positiv over, at Kinnasand slår sig sammen med Kvadrat. Samtidig er jeg naturligvis personligt også lidt trist. Men for Kinnasand er dette den rigtige beslutning, og den eneste jeg nogensinde har haft lyst at sælge til er Kvadrat, da vi altid har haft et godt samarbejde med dem. Personligt føler jeg, at opkøbet vil føre Kinnasand i den rigtige retning. Vi bliver meget stærkere sammen med Kvadrat. Det bedste af det hele er, at Kvadrat stort set ønsker at videreføre Kinnasand, som den fungerer i dag, dog således at virksomheden udvikles til at blive en stærkere global spiller, siger Werner Hofmann, CEO og ejer af Kinnasand, der vil fortsætte som en selvstændig enhed.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078