23948sdkhjf

Tagplade kaster glans over energibesparelsen

Ny superisolerende tagplade fra Scandinova er opbygget som en 7-lags konstruktion og giver en meget glansfuld lyseffekt.
Ikke alene sparer det på energien og holder på varmen - det giver også en gratis sidegevinst i form af et flot og glansfuldt lys.

Dette ”det” er en helt speciel 7-lags konstruktion i en ny tagplade til vinter-haver, udestuer, carporte og overdækkede terrasser, som nu introduceres på det danske marked af firmaet A/S Scandinova i Herlev.

Denne nye 7-lags konstruktion giver den blot 16mm tykke tagplade en fremragende isoleringsevne med en U-værdi på 1,73. Og samtidig medfører de mange lag, at sollyset brydes på meget flot og glansfuld måde, når det skinner ind gennem tagpladen.

Det skaber en meget fin stemning og atmosfære inde i udestuen eller vinterhaven.

Den nye superisolerende tagplade indgår i det brede Scandilight Thermo program af isolerende tagplader. Disse plader fås både i 10 mm og 16 mm tykkelse og leveres med et komplet og meget gør-det-selv-venligt monte-ringssystem, der let og enkelt kan tilpasses ethvert byggeri.

Tagpladerne samles således hurtigt og sikkert med et unikt skinnesystem, og hele monteringsarbejdet kan udføres ved hjælp af ganske almindeligt håndværktøj.

Scandilight Thermo programmet består både af klare og opale tagplader, der alle er fremstillet af polykarbonat og er UV-behandlede på oversiden, så de er optimalt beskyttede mod solens nedbrydende ultraviolette stråler.

Pladetyperne tilgodeser god isolering, høj slagstyrke, stor stabilitet og giver et behageligt lys i vinterhaven eller udestuen. Især de opale plader giver et blødt og diffust lys, idet de er specielt antirefleksbehandlede.

Scandilight Thermo markedsføres i Danmark af A/S Scandinova i Herlev og forhandles landet over gennem byggemarkeder og tømmerhandler.

Der kan læses mere om de nye tagplader på www.scandinova.dk .

Kilde: Scandinova.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063