23948sdkhjf

JPS Clemens køber aktiemajoritet i Scandi Wood

Investeringsselskabet JPS Clemens har købt aktiemajoritet i Scandi Wood A/S. Scandi Wood kan nu se frem til et udvidet samarbejde med Hornbæk Trævarefabrik.
JPS Clemens har endnu gjort et opkøb – denne gang blev det Scandi Wood A/S, som er en del af Scandi Wood-Gruppen. Købet lyder på 60 % af aktierne, og de resterende 40 % vil fortsat tilhøre Scandi Wood A/S Holding.

Det skriver Dagbladet Børsen i dag.

Med købet af de 60 % aktier i Scandi Wood, er det JPS Clemens ide at lade Hornbæk Trævarefabrik i Randers, i hvilket investeringsselskabet overtog aktiemajoriteten i 2005, spille sammen med Scandi Wood og således skabe en stærk kombineret samarbejdspartner inden for byggebranchen.

- Kombineret med Hornbæk Trævarefabriks produktion af facadedøre og lister samt Hornbæk Baltics produktion af malede lister begynder der at tegne sig et billede af både et strategisk samarbejde og en virksomhed, der arbejder målrettet på at blive en markant og betydende aktør inden for bygge-branchen i såvel Danmark som på eksportmarkederne, lyder det fra JPS Clemens ifølge avisen.

Det nye samarbejde vil betyde, at virksomhedernes salgs-, marketing- og produktudviklingsfunktioner lægges sammen. Begge virksomheder beholder dog deres oprindelige navne og flytter ikke til fælles matrikel.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062