23948sdkhjf

Uno Form vender tilbage til Næstved

Nobia-ejede Uno Form har netop slået dørene op til en ny butik i Næstved Retail Park. Dermed er køkkenkæden tilbage i byen efter en årrække med fravær.

– Vi måtte i sin tid lukke vores Uno Form køkkenstudio i Næstved på grund af pladsproblemer. Det var vi ærgerlige over, fordi vi havde et rigtig godt salg fra det til hele Sydsjælland. Nu har vi fundet den helt rigtige lokation, hvor vi kan ligge side om side med vores søsterbrand HTH, forklarer Uno Forms salgschef Peter Bisgaard.

Ifølge køkkenkæden har årene med fravær ikke betydet, at de sydsjællandske kunder har mistet interessen for Uno Forms snedkerkøkkener.

– Vi har gennem nogen tid observeret, at en del kunder fra området har opsøgt vores andre køkkenstudios – blandt andet vores flagshipstore på Søtorvet i København. Det nye køkkenstudio i Næstved gør det lettere for vores kunder fra hele Sydsjælland, og det er vi meget glade for, siger Mona Lippert, som er daglig leder i Uno Forms køkkenstudio i Næstved.

Hun glæder sig til nu at kunne byde inden for i de nye rammer, hvor kunderne kan gå på opdagelse i køkkennyheder og klassisk snedkerhåndværk.

– Vi har bygget en virkelig flot udstilling, hvor man har god plads til at se vores forskellige design-kollektioner, siger Mona Lippert.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14