23948sdkhjf

Fusion: Inventar- og akustikvirksomheder slår sig sammen

Når datoen hedder 1. juli 2022 har Jönsson Inventar, In-Sign Akustik og Jakon Inventarsnedkeri sluttet sig sammen og bliver til JJI Akustik & Inventar med Jakon A/S, som den bærende økonomiske kraft. Bag fusionen ligger en vision om at tilbyde inventar- og akustikløsninger i høj kvalitet til professionelle bygherrer og private kunder.

Det skriver virksomhederne i en pressemeddelelse.

Janna Linn Grunth fra In-Sign Akustik bliver projektchef og overordnet ansvarlig i JJI Akustik & Inventar, mens snedkermester Steen Jönsson fortsætter sit virke og vil varetage kundekontakt og tilbudsgivning.

Janna Linn Grunth forklarer tankerne bag fusionen:

- Ved at samle vores kompetencer inden for akustik og inventar, sikrer vi løsninger, som både i udtryk og funktion har den helt rette sammenhængskraft. Vi kan mærke, at det er noget som arkitekterne og bygherre efterspørger. Derfor er vi glade for nu at have samlet det hele ét sted, så vi kan tilbyde kvalitetsprodukter, specialiseret viden og projektspecifikke løsninger på tværs af både akustik og inventar.

Stolte håndværkstraditioner

Med sammenlægningen bygger JJI Akustik & Inventar videre på mange års stolte håndværkstraditioner. Jönsson Inventar A/S udspringer af mere end 120 års håndværkertradition, og igennem fire generationer har familievirksomheden leveret high end-inventar til en bred vifte af nordiske virksomheder. In-Sign Akustik er i markedet ligeledes kendt for at levere højkvalitetsløsninger, særligt inden for brandgodkendte produkter.

- Med kræfterne samlet ét sted kan vi levere mere komplet rådgivning og sikre en rød tråd i løsningerne inden for inventar og akustik, som imødekommer arkitektens tanker, fremhæver Janna Linn Grunth.

Ved sammenlægningen får JJI Akustik & Inventar base i Ballerup med både værksted og kontorer. Virksomheden kommer til at beskæftige cirka 25 medarbejdere og har en ordrebeholdning på 95 millioner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125