23948sdkhjf

UnikFunkis i fuld fart frem

Vinduesfabrikken UnikFunkis er blevet et godt ægteskab mellem vindues- og dørfabrikkerne Unik og Funkis. Blot et par år efter fusionen bygger fabrikken en ny stor fabrikshal og flytter ind i løbet af efteråret.
UnikFunkis Vinduer & Døre A/S er et eksempel på en vellykket viborgensisk fusion. Virksomheden, der blev etableret af vindues- og dørfabrikkerne Unik og Funkis i Viborg for et par år siden, kører bedre end forventet – ordrerne strømmer ind, skriver ErhvervsBladet i dag.

Ved fusionen planlagde ledelsen i UnikFunkis at beholde begge virksomheders adresser og først flytte sammen og hermed samle alle produktionsaktiviteter under ét tag i 2006. Og som aftalt så gjort.

UnikFunkis er i gang med at bygge en ny stor fabrikshal i Viborg på 3000 m2, hvor hele produktionen for fremtiden skal finde sted.

Ledelsen investerer samtidig i et nyt fuldautomatisk produktionsanlæg til millionbeløb, der vil kunne erstatte opgaver, der hidtil har været løst manuelt. Det kommer dog ikke til at koste medarbejdere, skriver avisen.

Det nye anlæg vil øge produktiviteten og hermed efterkomme den voksende ordretilgang, virksomheden oplever.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078