23948sdkhjf

Skouhus Fronts og MP Låger slår pjalterne sammen

Skouhus Fronts har overtaget MP Låger i Herning. Opkøbet er et led i Skouhus Fronts strategiplan om at blive en af de førende underleverandører til køkken- og møbelindustrien i Skandinavien.
Skouhus Fronts, der har specialiseret sig i produktion af komponenter til møbelfronter som låger, fyldninger, kantlister etc., er i færd med at realisere sin strategi om at blive en af Skandinaviens førende underleverandører til industrien.

I går overtog Skouhus Fronts virksomheden MP Låger i Herning på 7000 kvm., der beskæftiger 75 medarbejdere på fabrikken i Herning og har 25 medarbejdere på en fabrik i Ukraine.

MP Låger producerer massive låger og vil indgå i Skouhus Fronts afdeling for låger.

- Vi har et mål om at blive en af de store underleverandører og hermed en stor samarbejdspartner til vores forhandlere. Sidste år opkøbte vi Bodilsen Lågeproduktion i Hodsager med en bygning på 11.000 m2. Og med købet af MP Låger er vi kommet endnu et skridt nærmere vores mål, siger Jørgen Hansen, adm. direktør i Skouhus Fronts.

Udover fabrikken i Herning har MP Låger en fabrik i Ukraine, som beskæftiger ca. 25 personer, der producerer komponenter til fabrikken i Herning.

- Vi går og overvejer en mulig udviklingsplan for fabrikken i Ukraine. Vi vil gerne udnytte faciliteterne på fabrikken bedst muligt og eventuelt udvide. Men jeg kan intet afsløre, for der er intet, der er fastlagt endnu, udtaler Jørgen Hansen.

Jørgen Hansen overtager ledelsen af MP Låger, og tidligere direktør for MP Låger, Jørgen Mølholm, fortsætter som konsulent med særligt ansvar for virksomhedens aktiviteter i Ukraine.

Med købet hæver Skouhus Fronts sin omsætning fra 200 mio.kr. til 260 mio. kr. og bliver dermed en af Nordeuropas største lågeproducenter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078