23948sdkhjf

Unimerco kåret som én af de bedste i EU

Som én af blot 11 virksomheder har Unimerco A/S for fjerde år i træk placeret sig blandt de 100 bedste europæiske arbejdspladser. Det er det internationale institut, Great Place to Work®, der står bag konkurrencen, som første gang blev afholdt i 2001.
Unimerco, der blandt andet levere materialer til træ – og metalindustrien kan bryste sig af at være et godt sted at arbejde.

For fjerde år i træk er virksomheden kåret som en af Europas bedste arbejdssteder.

Udgangspunktet for Unimercos flotte placeringer går imidlertid meget længere tilbage og bunder i virksomhedens ønske om at skabe optimale rammer for et godt arbejdsliv.

Ønsket er mundet ud i en stribe tiltag, der på forskellig vis adskiller Unimerco fra andre virksomheder.

Unik selvstændighedskultur
UNIMERCO er 100 % ejet af medarbejdere og ledelse.

- Vores ejerstruktur spiller en afgørende rolle, når vi ønsker at skabe rammer, der giver alle medarbejdere et godt arbejdsliv. Det er vores mål, at den enkelte medarbejder trives hver dag og føler stolthed over at være en del af UNIMERCO, siger Kenneth Iversen, UNIMERCOs administrerende direktør.

Ifølge Kenneth Iversen giver aktieejerskab medarbejderne glæde og ægte interesse i både ens eget og i kollegernes job.

Men UNIMERCOs aktieordning skaber meget mere end interesse og arbejdsglæde. Den åbner også for en unik opsparingsmulighed, hvor de medarbejdere, som vælger at blive medejere i løbet af en overskuelig årrække kan opbygge en millionformue.

- Gode belønningsstrukturer og mulighed for medejerskab går hånd i hånd med arbejdsindsats og ansvarlighed. Vi skaber alle, og vi deler alle, fortæller Kenneth Iversen.

Topplacering i Great Place to Work® - middel frem for mål
Unimerco er glade og stolte over striben af flotte placeringer i Great Place to Work konkurrencen.

Deltagelsen i konkurrencen anses dog mere som et middel til fortsat at skabe en optimal arbejdsplads for medarbejderne frem for at fokusere på placeringen som et mål i sig selv.

- Vores topplaceringer er udtryk for, at vores nye tiltag løbende bærer frugt. At skabe en attraktiv arbejdsplads er en vedvarende proces, afslutter Mads Mølbak fra Unimerco.

Kilde: Unimerco.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141