23948sdkhjf

Sputnik – den personlige stol til den professionelle bruger

Interstuhls designerteam Arno og Mathhias Votteler signalerer rumfartsteknologi på en historisk akse, når de kalder deres nyeste kontorstol for Sputnik. Endnu en stol? Nej, siger Interstuhl.
Interstuhl, der består af designerteamet - far og søn Arno og Matthias Vottler fra Tyskland, lancerer nu deres nye kontor- og konferencestol Sputnik, der havde premiere på dette års møbelmesse i Bella Centret.

Sputnik er den personlige stil, der mestrer det uventede. Den er specielt møntet på de selvbevidste professionelle brugere med evnen til hurtige beslutninger og fokus på et væsentlige i tilværelsen.

Sputnik - den fleksible og personlige kontor- og konferencestol.- Sputnik kan blive din helt personlige stol, da den kan modelleres på næsten forskellige måder, forklarer John Lauritsen, markedschef for Interstuhl i Skandinavien.

Sputnik tilbydes både med søjle og hjul, på meder og på ben, med høj eller lav ryg. Søjleversionen er interaktiv med logiske betjeningsgreb og en uovertruffen siddekomfort.

Sputnik fås i en række plastfarver og på stel af poleret aluminium, sortlakeret metal eller i en sølvversion.

Med det program er Sputnik det naturlige valg til et væld af formål fra kontorets indretning til restaurant, hotel og café og til brug i private hjem.

Vejledende pris på Sputnik-stolen ligger fra 1650 kr.

Se mere om Sputnik kontor- og konferencestolen her

Kilde: Pressemeddelelse fra Interstuhl.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078