23948sdkhjf

JKE gør comeback på Amager

Håndværkerne har travlt med at male, hamre, save og montere køkkener på Englandsvej 368 på Amager. En ny JKE-køkkenbutik er nemlig i fuld gang med at blive indrettet på adressen, hvor Hanstholm køkkenet indtil for få måneder siden boede, og den 29. april slås dørene op.

Bag den nye butik på Amager står den erfarne køkkenforhandler, Michael Bøgeriis, som gennem 24 år har stået i spidsen for en JKE-butik i Ringsted. Han har fem medarbejdere med tilsammen 125 års køkkenerfaring, og de tre har indgående kendskab til at sælge JKE-køkkener på Amager. Det er Klaus Stilling, Susanne Hopkins og Jørn Arvedsen, som efter nogle års fravær på øen igen skal sælge JKE-køkkener til amagerkanerne fra den nye butik.

– Vi glæder os rigtigt meget til at åbne på Amager. Det er en ø, som er inde i en utrolig stærk udvikling. Her bliver virkelig renoveret i mange boliger, og byggekranerne er til at få øje på alle steder. Vi sætter stor pris på at være en del af lokalsamfundet, og det passer rigtigt godt med amagerkanernes forkærlighed med hensyn til at handle lokalt, siger Michael Bøgeriis. 

Han har haft køkkenbutik i et kvart århundrede og mærker en ændring i mange forbrugers efterspørgsel, når det handler om nyt køkken. Stadig flere kunder går målrettet efter køkkener i naturlige materialer af hensyn til klimaet, og Michael Bøgeriis oplever, at familier ofte er meget veloplyste og bevidste om, hvad de vil have, når de træder ind over dørtrinnet. 

– Mange familier tager afstand fra brug og smid-væk kulturen. Pandemi og nu uro i Europa maner til eftertænksomhed hos forbrugerne. Og det mærker vi, når der skal købes nyt køkken. Her bliver tænkt mere langsigtet. Mange familier ønsker et køkken i bæredygtige materialer, stærkt nordisk design og høj kvalitet. Det synes jeg er en positiv udvikling, siger Michael Bøgeriis.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.453