23948sdkhjf

Mertons imi-beton har fans i mange kredse

Mertons imi-beton er populær. Så populær endda, at en langfingret forbi-passerende finlænder stjal et cafebord lavet af materialet uden for Cafe Ursula i Helsinki.
Imi-beton, en ca. 1mm tyk speciel mineralsk spartelmasse med en høj andel af naturligt marmorsand, der kan presses på MDF, krydsfinér mfl. har fans i mange kredse i Skandinavien.

Det kunne Mertons danske personale konstatere, efter de havde leveret runde cafeborde i imi-beton til den nyligt opstartede Cafe Ursula i hjertet af Helsinki i sidste måned.

Runde caféborde af imi-beton med eksklusive massive trækanter på Cafe Ursula, Helsinki.Merton stod for at levere 30 cafeborde i imi-beton udstyret med eksklusive massive trækanter, designet af den kendte finske interiør-arkitekt Kaisa Blomquist til netop Cafe Ursula i Helsinki.

Men da pladerne skulle monteres, manglede der en på pallen udenfor cafeen.

- Vi formoder, at en eller anden har syntes så godt om produktet, at vedkommende ville have en plade med hjem, fortæller Selma Bahtic fra Merton.

Merton, der har hovedsæde i Silkeborg, leverer træbaserede produkter og halvfabrikata til den skandinaviske møbel- og køkkenindustri fra nogle af Europas førende producenter af disse materialer.

Sidste år lancerede Merton produktet Imi-beton, som er blevet en stor succes. Imi-beton, som også kan leveres som tynde plader, er et meget efterspurgt produkt, og Merton leverer pladerne til hele Skandinavien og flere lande i Europa heriblandt østlandene Letland og Estland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094