23948sdkhjf

Brug træ i kampen mod globale klimaforandringer

En ny bog viser, hvordan brugen af træ kan reducere de globale klimaændringer. En række europæiske brancheorganisationer fra skov- og træindustrien giver en introduktion til, hvordan man ved hjælp af træ kan begrænse udslippet af CO2 for at bremse de menneskeskabte klimaforandringer.
Vi kender alle sammen træ materialernes alsidige anvendelser. Og vi har i flere år hørt om ophobningen af CO2 i atmosfæren, som truer med at ændre det globale klima.

I den nye bog ”Tackle Climate Changes – USE WOOD” giver en række Europæiske brancheorganisationer fra skov- og træindustrien deres bud på, hvordan brug af træ kan reducere de globale klimaændringer, informerer Træ Er Miljø.

Træ kan være et middel til, at denne ophobning af CO2 reduceres. Brug træ som byggemateriale, og du er med til at begrænse CO2 udslippet.

Bogen ”Tackle Climate Changes – USE WOOD” giver ekspliciterede bud og råd fra den europæiske skov- og træindustri om CO2-besparende effekt ved at bruge træ som byggemateriale.

Herudover indeholder bogen mange andre informationer som bl.a., hvordan træ hjælper til med at bremse den globale opvarmning, certificering af skove, overproduktion af træ i de europæiske skove samt fakta om europæiske skove og – træindustri.

Kilde: Træ Er Miljø. http://www.trae.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078