23948sdkhjf

Dynekongen møblerer Hotel Royal i Århus

Lars Larsen er en mand, der kan mere end sælge dyner og madrasser. Nu er han gået over til møbelindretning af det eksklusive Hotel Royal i Århus. Det er Lars Larsens firma Interior Direct, der skal stå for indretningen.
Lars Larsen er en mand, der er kendt for at sprede sig – og nu har han gjort det igen. Denne gang til møbelindretning af Hotel Royal i Århus, skriver Dagbladet Børsen.

Hotel Royal i Århus står overfor en totalrenovering, og i den forbindelse er hotellets ledelse gået sammen med dynekongen om en ny møbelindretning af hotellets værelser.

Det er Lars Larsen samt hans kompagnon Mogens Olsen’s indretningsfirma Interior Direct, der er sat på opgaven.

Firmaets designere har allerede tegnet møbler specielt til hotellets eksklusive værelser, der senere vil blive produceret og hentet direkte på fabrikken.

Lars Larsen er nemlig en mand, der forstår at spare, hvor han kan.

- Vi ved, hvem der kan lave en pæn lædersofa, og ved at gå direkte til producenten sparer vi på omkostningerne, siger Lars Larsen til Dagbladet Børsen.

De nye møbler til Hotel Royal bliver produceret på en fabrik i Baltikum, hvor der gives den samme rabat, som Jysk-koncernen også nyder godt af.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078