23948sdkhjf

Produktnyhed: Trekantede skriveborde

Hvis der mangler plads på kontoret, så prøv med et trekantet skrivebord ”Moving” fra Jesper Office. Den kreative ide har reddet de 100 medarbejdere i Jyske Bank på Gibraltar fra at sidde på nakken af hinanden.
Nogle kan ikke få bordplads nok, andre har kun brug for et hjørne til den bærbare. Størrelsen på skrivebordet kan hurtigt få diskussionen i gang på kontoret – og måske ligefrem sindene i kog.

Derfor var det et sats, da kontorindretningseksperten Jesper Office besluttede sig for at designe et trekantet skrivebord for at imødekomme pladsproblemerne i Jyske Banks afdeling på Gibraltar.

De cirka 100 bankmedarbejdere kæmpede dagligt med en forældet indretning, der resulterede i en evigt frustrerende pladsmangel.

Trekantede skriveborde "Moving" fra Jesper Office A/S.Indretningen af det åbne kontorlandskab trængte til nytænkning.

- Eftersom det er småt med pladsen, blev vi nødt til at finde på et eller andet kreativt for at undgå, at vores medarbejdere skulle sidde på skuldrene af hinanden, forklarer Tim Marschall, der er Managing Director i Jyske Bank Gibraltar.

Jesper Office i Ulfborg i Vestjylland blev bedt om at komme med et bud på en løsning på problemet. Efter et besøg på Gibraltar, kunne ledelsen i Jesper Office konstatere, at der var behov for noget helt anderledes og utraditionelt: nemlig et skrivebord, der kun har tre hjørner.

- De trekantede borde Moving er virkelig praktiske, hvis man vil indrette et åbent kontormiljø, for det kan placeres alle steder, siger Peter Kristensen, markedsdirektør i Jesper Office.

Selvom Moving skrivebordet er trekantet, er der faktisk lige så meget arbejdsareal som på et firkantet skrivebord, for det er kun de dele, som man normalt aldrig bruger til noget, Jesper Office har skåret væk.

Kilde: Pressemeddelelse fra Jesper Office A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063