23948sdkhjf

Danskere stresser i sommerferien

Mange danskere føler stress over deres arbejde. Ferien skal bruges til at koble af fra jobbet og slappe af – dog har mange danskere svært ved at finde roen i ferien.
Nu nærmer sommerferien sig, og der er for mange udsigt til eksempelvis afslapning i sommerhuset med venner og familie eller en tur til udlandet.

Det lyder alt sammen meget godt, men en ny undersøgelse fra Analyse Danmark for avisen Urban viser, at hver fjerde dansker i dag har svært ved at nyde sin planlagte ferie, skriver JyllandsPosten.

- Der er noget riv-rav-ruskende galt. Nu har man kæmpet i årevis for at opnå ferie - og når man endelig får det passende antal uger, så er der mange, der ikke finde ud af at bruge dem efter formålet, siger Palle Larsen, leder af miljø og socialafdelingen i Danmarks største fagforbund, 3F til JP.

Mobilen er ofte tændt, computeren kører et sted i baggrunden – det er ikke sundt at holde ”fri” på denne måde. Ferien skal bruges til at komme langt væk fra jobbet og rekreere, udtaler Palle Larsen til avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062