23948sdkhjf

Innovation i højsædet på Træ- og Møbelindustriens årsdag

Kronprinsesse Mary var med til at lave en flot understregning af branchens fokus på innovation i de kommende år på Træ-og Møbelindustriens Årsdag.
Træets arbejdsgiverforening var i går vært for et både spændende og festligt arrangement på Hotel Munkebjerg i Vejle.

Hovedtemaet var innovation, der bliver en af de afgørende faktorer i den globale konkurrence for de danske virksomheder i træ- og møbelindustrien.

Temaet blev understreget af konkurrencen om TA’s designpris, der af kronprinsesse Mary blev overrakt til designer Claus Bjerre.

Kronprinsesse Mary overrakte designer Claus Bjerre, 34 år, TA's designpris.Designprisen var til dels for et meget spændende og dels et meget enkelt møbel ”Krydsbænk”, der på alle måder understregede temaet innovation.

Resten af dagen var også præget af innovation med en række spændende foredrag af bl.a. Kim Skaue fra Aalborg Universitet, Niels H. Lauritsen fra Linak samt Jørgen K. Hansen fra Dansk Industri.

Rundkredsdiskussionen understregede, at virksomhederne er mere end klar til at tage udfordringen op – og flere er godt på vej.

Træets Arbejdsgiverforening laver samtidig to netværk omhandlende innovation, som medlemmerne vil kunne få glæde af.

Dagen blev meget symbolsk understreget af viljen og modet til at tage fremtidens udfordringer op, da en virksomheds-repræsentant og en repræsentant fra TIB med karateslag flækkede træplader under ledelse af Jakob Palmqvist.

Læs TA’s pressemeddelelse af designprisoverrækkelsen på http://www.di.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064