23948sdkhjf

Kapitalindsprøjtning til Tvis/Modulia

Køkkenproducenten Tvis/Modulia har indgået salgsaftale med kapitalfonden Axcel, som skal finansiere den fremtidige vækst.

Køkkenproducenten Tvis/Modulia har indgået salgsaftale med kapitalfonden Axcel, som skal finansiere den fremtidige vækst.

Tvis og Modulia, der fusionerede i 2004 vil sammen med Concepta, der producerer køkken- og badmøbler til ”gør-det-selv-markedet”, blive et nyt selskab under den pengestærke kapitalfond Axcel.

De to ejere, Bjarne Frandsen og Hans H. Sørensen, har vurderet, at den lønsomme virksomhed vil kræve en kapitalindsprøjtning, hvis målet fortsat er at følge med branchens stigende konkurrence.

I 2004 havde Tvis/Modulia en omsætning på 346 mio. kr. og havde et årsresultat før skat på 20 mio. kr. Det skriver Dagbladet Børsen i dag.

Både Tvis og Modulia er gamle familievirksomheder, så det er ikke uden følelser, at virksomheden overdrages til en ny ejer. De to sælgere vil dog fortsat eje 25 % af det nye selskab, og begge lægger vægt på, at virksomheden trods alt stadig er i danske hænder.

- Vi vil godt hjælpe til med, at danske virksomheder fortsætter under dansk ejerskab. Vi har et nært forhold til vores gode medarbejdere, som har været her i mange år, derfor skylder vi dem, at virksomheden har kapital til at vokse, siger Henrik H. Sørensen ifølge avisen.

Både Bjarne Frandsen og Hans H. Sørensen fortsætter på bestyrelsesniveau i den nye virksomhed.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078