23948sdkhjf

SPC Aalborg styrker sin position

Det kører godt for SPC Aalborg A/S. Virksomheden har investeret i en ny rørlaser, der har fordoblet produktionskapaciteten, og de er flyttet i nye og større lokaler. Og SPC satser fortsat på at blive større.
SPC Aalborg, der beskæftiger sig som underleverandør med laserskæring af rør og profiler i stål, rustfrit og aluminium til bl.a. møbel - og metalindustrien, har kun oplevet fremgang, siden virksomheden blev etableret i 2004.

- Vi har oplevet stigende efterspørgsel på bearbejdning af rør ved laserskæring, og derfor har vi satset på endnu en rørlaser af samme mærke som den første, Trumpf Tubematic, blot en anelse større, fortæller direktør i SPC Aalborg, Henrik Jørgensen.

Det har vist sig som en god investering for SPC, for ikke mindst er produktionskapaciteten fordoblet med den nye rørlaser, men også kundeporteføjlen har oplevet et boom.

Den nye Trumpf Tubematic rørlaser er større end den første - den kan håndtere færdige emner på op mod 5,5 meter.Ved købet af den nye rørlaser, blev virksomheden tvunget til at flytte i større lokaler i Nørresundby med en produktions- og lagerhal på 2000 m2. Med de mange kvadratmeter er den interne logistik væsentligt forbedret.

SPC Aalborg har planer om at udvide sin produktionkapacitet yderligere inden for de næste par år med en tredje maskine.

Med den trejde maskine i produktionen, vil SPC opnå det mål, de havde sat sig fra starten, at blive Nordens førende producent af bearbejdning af rør.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063