23948sdkhjf

The Timber Show i London

The Timber Show i London er en dedikeret træmesse for leverandører, indkøbere, fabrikanter og alle øvrige interesserede. Her mødes branchen både fra UK og andre lande til to dage, hvor træ er på programmet.
The Timber Show er blevet etableret for træindustrien, hvor der gives mulighed for at leverandører kan mødes og tale forretning med erhvervs-kunder.

Træmessen, der kaldes ”The Timber Show”, bygger på en stor efterspørgsel fra offentligheden og den private sektor for træ markedet. Og messen skaber et forum for udbredt prominent markedsføring for alle aktører i træbranhcen – der er stor mulighed for de deltagende at blive set og hørt blandt kunderne.

Messen indeholder alt lige fra råmaterialer til de seneste tekniske innova-tioner til træbearbejdning.

Leverandører vil få mulighed for at stå ansigt til ansigt med nye såvel som allerede eksisterende kunder fra konstruktions-, fabrikations- og grossistsektoren på messen.

- The Timber Show er en enkel udstilling, der vil give købere og andre interesserede mulighed for at finde og sammenligne leverandører af træværk og træprodukter og lære mere om den seneste fagteknik, lovgivning inden for branchen samt andre trends og nyheder, siger John Southam, direktør for udstillingen.

John Southam udtaler videre:

- På messen vil forretning finde sted i en atmosfære, der hylder alsidighed, diversitet, performance og miljømæssige fordele ved træet, udtaler John Southam.

Aktuelle seminarer og andre indslag vil komplementere udstillingen som en ekstra gevinst for de besøgende.

The Timber Show finder sted fra den 12.-14. september 2006 på ExCel udstillingscenter i London.

Ønskes yderligere information om messen, se hjemmesiden: http://www.thetimbershow.co.uk

Kilde: The Timber Show.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064