23948sdkhjf

Omstrukturering af UPM-Kymmene Wood

UPM-Kymmene Wood omstrukturerer og koncentrerer sig om markedsføring af koncernens WISA produkter.
Omstruktureringer er gået i gang hos UPM-Kymmene Wood. Medarbejdere fratræder og nye medarbejdere kommer til.

Salgschef for Distribution Anders Jensen fratræder sin stilling i UPM for at starte sit eget selskab JEMA WOOD A/S, der vil overtage salg og markedsføring af ikke koncern produkterne.

Anders Jensen har med succes udviklet dette forretningsområde under sine mangeårige ansættelse i UPM og har ønsket at fortsætte med dette.

Overdragelsen gennemføres ved en såkaldt Management Buy Out, hvor retten til at fortsætte med salg og markedsføring af produkterne overdrages til Anders Jensen, som fortsætter med aktiviteterne i sit nye selskab JEMA WOOD A/S pr.1.9.2006.

Johnny Vind er udnævnt til salgschef for Distribution segmentet, som Anders Jensen hidtil har haft ansvaret for.

Finn V. Nielsen, Christian Funch-Lerche og Henrik Sørensen fortsætter med deres ansvarsområder. Rene Eriksen har søgt nye udfordringer udenfor branchen og forlader selskabet.

WISA produkt familien består af gran og birke krydsfiner, finer og trælast produkter samt forædlede krydsfiner og trælast produkter. WISA er et registreret produkt brand, der er synligt på emballage og paller.

Formålet med omstruktureringen er at styrke markedsføringen af vore egne produkter og koncentrere os om de ting, der har mest betydning for vore WISA kunder.

Kilde: Pressemeddelelse fra UPM-Kymmene Wood A/S. http://www.upm-kymmene.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081