23948sdkhjf

Keops sikrer kraftig vækst i M2

Keops har d. 5. juni overtaget aktiemajoriteten i byggevirksomheden M2 A/S. Med den nye medejer, forventer M2 at ekspandere endnu kraftigere i Danmark og i udlandet.
M2, der bl.a. tilbyder villaer og sommerhuse, tegnet af Danmarks bedste arkitekter - fx Schmidt Hammer Lassen, CEBRA, Bjarke Ingels Group og 3XN, har fået en ny medejer og beslutningstager - Keops.

Keops erhverver som led i transaktion 65% af aktiekapitalen, herunder ved nytegning af aktier for 60 mio. kr., således at det samlede vederlag for 65% af aktiekapitalen udgør anslået 234 mio. kr. svarende til en før kapital-forhøjelsen værdi af M2 A/S på 300 mio. kr.

Det strategiske rationale for handelen er sikring af kapital til hurtigere og kraftig vækst i Danmark og internationalisering af M2’s produkter gennem Keops’ europæiske platform i Sverige, Norge og andre europæiske lande.

Dertil kommer, at nogle af Keops’ danske boligprojekter med fordel vil kunne gennemføres i M2 regi med deraf følgende højere indtjening.

M2 fortsætter som "stand alone" virksomhed og som selvstændigt brand.

Bestyrelsesformand Jens Heimburger fortsætter som formand for selskabets bestyrelse, ligesom administrerende direktør, Jesper Øhlenschlæger, fortsætter som administrerende direktør i M2 A/S.

Kilde: Fondsbørsmeddelelse fra Keops. http://www.cse.dk

Læs mere om: M2
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094