23948sdkhjf

Noblesse gulvplanker giver nem montering

En ny serie af lange, brede gulvplanker fra danske Woodfloor giver en nem og sikker montering for fagmanden. Samtidig rammer de eksklusive planker plet i forbrugernes drømme om luksus og komfort i indretningen. Noblesse, som serien hedder, er nemlig både smuk og særdeles velegnet til gulvvarme.
Bolig, design og indretning optager danskere mere end aldrig før.

Det har blandt andet betydet et stærkt comeback til de klassiske plankegulve, som dog kan være ensbetydende med store prøvelser og udfordringer for fagmanden.

Det råder Woodfloor nu bod på med den nye serie Noblesse, der byder på op til fem meter lange og 28 centimeter brede planker i 11 forskellige træsorter.

Noblesse fra Woodfloor er lange, brede gulvplanker, der på samme tid er nemme at montere og kombinere med gulvvarme – til fordel for både fagmanden og forbrugeren.

Nem montering med høj kvalitet
- Normalt er lange planker svære at arbejde med, fordi de kan bue og krumme. Men Noblesse er snorlige tolags planker med en bagside af hårdttræslameller, og det betyder, at plankerne er stabile og nemme at montere – også selv om de er helt op til fem meter lange, forklarer Henrik Andersen, der er direktør hos Woodfloor.

Plankernes høje kvalitet og præcise mål betyder, at det er langt hurtigere for fagmanden at montere end et traditionelt plankegulv, fordi der ikke er behov for at spænde plankerne sammen og lime små arealer ad gangen.

På samme måde slipper han for den møjsommelige tilretning af plankerne ude på byggepladsen.

Lægges direkte på fast undergulv
En tredje fordel ved gulvet er, at plankerne monteres og fuldklæbes direkte på fast undergulv. Det gør nemlig plankerne velegnede til gulvvarme, hvor bagsiden af hårdttræslameller sikrer, at der ikke opstår svindrevner i træet.

Samtidig sikrer klæbningen et minimalt varmetab, ligesom trommelyden mindskes betydeligt. Det er især en fordel i store, åbne rum som alrum og kontorer.

Plankerne har desuden affasede kanter, som understreger gulvets udseende og fremhæver hver enkelt planke i gulvet.

Derudover leveres gulvet med færdigbehandlet overflade, uanset om valget falder på lak eller olie. Det betyder, at gulvet ikke skal lakeres eller afslibes efter montering, hvilket kun giver én arbejdsgang og samtidig sparer både håndværkere og forbrugere for fint slibestøv overalt.

Kilde: Pressemeddelelse fra Woodfloor. http://www.woodfloor.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078