23948sdkhjf

Vindergruppen – WEINIG Group

Mottoet “WEINIG Champion” levede op til sit navn på Xylexpo-messen I Milano. Forud for det kommende verdensmesterskab i fodbold i Tyskland, præsenterede WEING Group sine innovative løsninger for kunderne, der gjorde dem til rigtige verdensmestre.
- Italienerne er helt klart bedre til at spille forbold end os, men vi bygger bedre maskiner, lød det fra Josef Zerle, salgschef i WEINIG Group, ved åbningen af dette års Xylexpo-messe i Milano.

WEINIG Group præsenterede deres innovative systemløsninger og produkter på messen og overbeviste straks kunderne.

Især løsningerne for ”just-in-time” produktioner som Powermat moulder generation eller CNC profiling center Conturex. Disse maskiner vækkede de besøgendes interesse.

Optimeringsprodukter, der ønskes til at fremme optimal træudbytte, som optimerings-rundsave og afbrydersave viste endnu engang, at WEINIG Group er en kompetent teknologi virksomhed, når der er tale om systemer for solid træbehandling.

Selvom antallet af besøgende var lavere end forventet på messen, formåede WEING Group at forøge sit salg på Xylexpo-messen med næsten 40% i forhold til i 2004 på messen.

Kilde: Pressemeddelelse fra WEINIG Group. http://www.weinig.de

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063