23948sdkhjf

Tilfredshed med lettelser i administrative byrder

Offentliggørelsen af de seneste AMVAB-målinger viser for første gang en reduktion i byrderne på knap 5 %. En positiv fremgang lyder det fra Dansk Industri.
Offentliggørelsen af de seneste AMVAB-målinger, der måler omfanget af de administrative byrder på danske virksomheder, viser en reduktion i byrderne på knap 5 %.

Det er første gang siden regeringen i 2001 erklærede, at byrderne skulle reduceres med 25 % inden udgangen af 2010, at virksomhederne kan mærke lettelser.

Det er positivt, mener MMV-chef i Dansk Industri Tina Donnerborg, som dog understreger, at der er langt til målet om 25 % reduktion.

- Det er positivt, at indsatsen nu endelig begynder at føre til reelle lettelser, der kan mærkes i virksomhederne. Men der er stadig lang vej til de 25 %, siger Tina Donnerborg, chef for mindre og mellemstore virksomheder i Dansk Industri.

Det er især Skatteministeriet og Økonomi- og Erhvervsministeriet, der har gjort en indsats for at reducere byrderne for erhvervslivet, idet de to mi-nisterier siden 2001 har gennemført administrative lettelser på omkring 10 %.

Læs mere om sagen her

Kilde: Pressemeddelelse fra Dansk Industri.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098