23948sdkhjf

Plastspecialist klar til travle tider

CD Plast & Acryl har så travlt, at virksomheden netop har investeret i en ny laserskærer og er flyttet i større lokaler.
CD Plast & Acryl oplever i øjeblikket en stigende efterspørgsel efter virksomhedens produkter og bearbejdning. Virksomheden laver alt inden for plast, acryl samt kompositmaterialet Corian, og produktsortimentet indeholder ingen færdigvarer. Derimod laves alt efter kundens ønske og tegninger.

For at honorere efterspørgslen har CD Plast & Acryl nu valgt at investere cirka 1,5 mio. kr. i en ny laserskærer.

Laserskæreren kan bearbejde alle former for plastmaterialer og kan endvidere udskære i Corian. Den kan konvertere langt de fleste tegninger til sit program samt skære ud i figurer, cirkler mm.

- Vi har store forventninger til den nye laserskærer. Den arbejder effektivt og efterlader samtidig de afskårne sider flammepoleret, og det er en forbedring af en ellers forholdsvis "simpel udskæring", fortæller direktør Claus Dagø fra CD Plast & Acryl.

Samtidig med laserinvesteringen er CD Plast & Acryl også blevet autoriseret forhandler af Corian fra DuPont, der opfandt og lancerede det eksklusive og homogene kompositmateriale for mere end 35 år siden.

I Skandinavien har Corian fået en niche inden for offentlige miljøer, men har de senere år også vundet stadig større indpas i private hjem. Corian bruges særligt i køkkener, bryggerser og bademiljøer, hvor det prismæssigt er en stærk konkurrent til granit.

- Vi sælger rigtigt meget Corian fra DuPont, især til skibs- og møbelindustrien, og det har været stærkt medvirkende til, at vi har opnået autorisationen, siger Claus Dagø.

Som autoriseret forhandler forventer Claus Dagø, at efterspørgslen vil stige yderligere, og det har sammen med den nye laserskærer stillet krav om større forhold.

Derfor flyttede virksomheden i begyndelsen af maj i nye og større lokaler i et industri-område i det sydlige Århus.

Med flytningen håber CD Plast & Acryl desuden at få mere fokus på deres fysiske adresse. Tidligere har virksomheden primært brugt sin hjemmeside som kontaktbase, men nu er CD Plast & Acryl klar til også at invitere indenfor på den nye adresse i Viby J.

Læs mere om CD Plast & Acryl på http://www.cdplast.dk .

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078