23948sdkhjf

BoConcept i eksplosiv ekspansion

Møbelkoncernen BoConcept har ambitiøse målsætninger. Koncernen forventer, at 2010 vil byde på en fordobling af butikker, og bare om tre år, er omsætningen steget markant.
Møbelkoncernen, der de tidligere år ikke har haft det store overskud på bundlinjen, vil i de kommende vokse eksplosivt, skriver Børsen.

De høje målsætninger udspringer af virksomhedens nuværende refokuseringsprogram, hvor nye strategier for fremtiden iværksættes.

Koncernen forventer at fordoble antallet af boligindretningsbutikker – i 2010 forventes der at være 500 salgsenheder og minimum 300 konceptbutikker samt mindre studios i større møbelhuse.

- På alle markeder er der peget nye butikker ud, og vi har en god pipeline således, at vi kender hovedparten af de nye butikker, der skal åbnes i år. Det er glædeligt, at cirka to ud af tre nye åbnes af eksisterende franchisetagere, siger Viggo Mølholm, koncernchef for Boconcept, til Børsen.

Koncernen står tilmed med nye økonomiske målsætninger. Ledelsen forventer en eksplosiv forbedring i takt med de mange nye butikker, der skal etableres. Om tre år forventes et overskud på mere end 10 % af omsætningen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078