23948sdkhjf

Trægulvet til hele livet

Lamelparketgulvene fra Timberman”Timbermann Parket” har et slidlag på hele 4 mm og kan derfor tåle at blive afslebet mindst 3-4 gange.
Et nyt trægulv til boligen er normalt tænkt som en investering, der skal holde i rigtig mange år. Derfor er det helt afgørende, at gulvet kan tåle at blive afslebet indtil flere gange.

Det kræver, at gulvet enten består af massive planker eller har et slidlag af en vis tykkelse. Og netop på dette punkt udmærker alle lamelparket-gulvene fra Timberman i Hadsund sig ved.

På Timbermanns lamelparketgulve er det øverste og synlige slidlag hele 4mm.
Det betyder, at gulvene kan tåle at blive afslebet mindst 3-4 gange - og stadig leve 100 procent op til det minimumskrav om et slidlag på 2mm, som Gulvbranchens Samarbejds- og Oplysningsråd (GSO) stiller til et lamelparketgulv.

Mange af de lamelparketgulve, der i disse år sælges meget billigt på tilbud i forskellige butikker, har typisk kun et slidlag på 2,0 - 2,5mm, og det er ikke tilstrækkeligt til, at GSO tør anbefale en afslibning. Gulvet er derfor mere at betragte som et engangsgulv end en langtidsinvestering.

Lamelparketgulvene fra Timberman hedder Timberman Parket og er udstyret med det revolutionerende ”Lock & Go”-system, hvor brædderne er forlimede og derfor uhyre lette og hurtige at samle med et perfekt resultat. Det eneste værktøj, der skal bruges, er slagklods og hammer.

Herudover giver Timberman sikkerhed for, at træets udseende og farve-nuancer i de forskellige træsorter altid er næsten ens, således at bolig-ejeren trygt kan ”supplere” op med det samme gulv i andre af husets rum
- og samtidig være sikker på, at det har samme udseende.

Timberman Parket er opbygget af tre lag lamellimet massivt træ og er meget formstabilt. Det er 14mm tykt og kan let og hurtigt lægges svøm-mende på stort set ethvert plant underlag.

Gulvet fås i træsorterne merbau, ask, eg og bøg, og de vejledende udsalgspriser ligger mellem 399 og 449 kroner per kvadratmeter.

Det forhandles landet over gennem byggemarkeder, tømmerhandler og tæppeforretninger samt i Trip Trap forretningerne.

Kilde: Pressemeddelelse fra Timbermann.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062