23948sdkhjf

Møbelfirma med ny plan

Møbelfirmaet Astralis tabte millioner i sidste regnskabsår. I stedet for at lukke og slukke firmaet, skydes der nu ny millioner i selskabet.
Møbelproducenten Astralis i Føvling mellem Esbjerg og Kolding, der er Danmarks største producent af saml-selv-møbler af fyrretræ, tabte i sidste regnskabsår ca. 100 millioner.

Møbelfirmaet lukkede derefter sin produktion i Spøttrup ned og solgte sine ejendomme. Men gnisten for virksomhedens-ideen levede videre.

Og nu lanceres en ny plan med nyt produktprogram, der skal få Astralis op at køre igen, skriver Børsen.

- En ny plan, som i løbet af et års tid totalt skal forny selskabets produktprogram, skal ”løfte Astralis ud af det stærkt prispressede og dræbende hjørne for traditionelle fyrretræsmøbler”, lyder det fra Astralis-ledelsen til Børsen.

Med hjælp fra banken skydes der nye millionbeløb ind i det nye Astralisselskab af bestyrelsesformanden og den tidligere Lego-chef Poul Plougmann samt grundlæggerne af Astralis Kristiansen og Iversen.

- Vi har med en ny strategiplan og den rigtige ledelse overbevist bankerne om det fornuftige i at køre videre, men det er da rigtigt, at det nok også har hjulpet, at ejerne selv kommer med ny kapital, siger Poul Plougmann til avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062