23948sdkhjf

Nemtech sikrer vækst

Det går rigtig godt for den nordjyske maskinfabrik Nemtech. Ordrerne strømmer ind til fabrikken, og med en ny investor sikrer virksomheden sin fremtidige vækst.
Nemtech i Nørresundby, der er kendt for sin alsidige produktion af bl.a. møbler, bådudstyr samt inventar til hoteller og detailhandlen vokser yderligere med ny investor, skriver Børsen.

- Jeg havde nogle medarbejdere ude at løse en opgave. Opgaven var under tidspres, men vi kom i mål, og kunden var meget tilfreds. Faktisk tilbød han kort efter at købe en del af virksomheden, siger adm. direktør Kjell Thomsen til Børsen om virksomhedens nye investor.

Nemtech valgte at sælge 25 % af maskinfabrikken til den nye investor for bl.a. at sikre virksomhedens vækst i fremtiden.

- Det er dyrt at vokse. Vi har investeret enorme summer i blandt andet udvikling og maskinpark, hvilket vores regnskaber også bærer præg af, men den nye medejer bidrager med en masse erfaring inden for økonomi, forklarer direktøren til avisen.

Virksomheden har profileret sig på, at løse udfordrende opgaver for sine kunder. Produktsortimentet er meget varieret og alsidigt, og det inkluderer bearbejdning med bl.a. rustfrit stål, aluminium samt træ.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079