23948sdkhjf

Besøg fra tyske håndværkere

Det er en kendt sag, at danske håndværkere, specielt i byggefagene, har vanskeligt ved at følge med efterspørgselen i Danmark. Det omvendte gør sig gældende i vores sydlige naboland, Tyskland. Men Tyskland og Danmark må kunne finde en løsning sammen på det problem.
Euro Info Center Viborg har sammen med Handwerkskammer Magdeburg taget initiativ til at invitere en gruppe af håndværkere fra 20 tyske byggevirksomheder til Danmark for at drøfte samarbejde med danske kolleger.

Planlægningen af besøget er så langt, at datoerne den 20., 21. og 22. juni er reserveret til formålet.

Der bliver tale om, at gæsterne i løbet af de tre dage foretager en række stop hos forskellige erhvervsråd på deres vej gennem Jylland.

De erhvervsråd, som har tilbudt at fungere som værter for en række mini-kontaktmøder er: Aabenraa, Kolding, Esbjerg, Herning, Nordvestjysk Erhvervscenter i Holstebro samt SkiveEgnens Erhvervsråd.

Hvert sted gøres holdt et par timer, hvor interesserede danske virksomheder kan få lejlighed til at tale med gæsterne og udveksle information om, hvad der kan tilbydes.

Der er udarbejdet en kort virksomhedsprofil for hver af de 20 tyske virksomheder, der deltager i arrangementet. Profilerne kan ses her.

Hvis man er interesseret i en samtale med en eller flere af de besøgende virksomheder, kan der aftales tid hos nærmeste erhvervsråd eller hos Simon Poulsen(poulsen@hvri.dk) eller Bente Knudsen (knudsen@hvri.dk) hos Euro Info Center Viborg på mail eller tlf. 87 27 47 47.

Kilde: Pressemeddelelse fra Håndværksrådet International A/S, Viborg HVRI International A/S Euro Info Center. http://www.hvri.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094