23948sdkhjf

Lysleverandør er kommet på nye hænder

Vejen-virksomheden Solar har været på opkøb og er nu indehaver af belysningsvirksomheden Højager Belysning A/S.

Det fortæller parterne i en pressemeddelelse.

Højager Belysning er en førende levarandør af lyskilder og belysning til den offentlige sektor med Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) og Regionerne som kunder.

- En af de væsentligste årsager til opkøbet er Højager Belysnings status som den offentlige sektors foretrukne leverandør på lyskilder og belysning. Vi ser store vækstmuligheder i Højager Belysning, men ønsker samtidig at videreføre virksomheden med den DNA, som den i sin lange levetid har oparbejdet. Derudover er der åbenlyse synergier og gode markedsmuligheder, som Solar og Højager Belysning vil arbejde målrettet sammen om at udnytte, siger Carsten Antonisen VP for salg hos Solar.

Om Højager Belysning:

  • Højager Belysning A/S er en handels- og rådgivningsvirksomhed, som blev etableret for 40 år siden. 
  • Virksomheden har et bredt produktsortiment samt et landsdækkende net af salgskonsulenter, der tilbyder rådgivning inden for belysning, optimering af belysningsanlæg med forslag til det mest økonomiske lyskildevalg ved den enkelte arbejdsopgave samt kontrol af om lysanlægget overholder dansk lovgivning.
  • Ejerkredsen Lars Sparre, Stig Bay-Jørgensen og Carsten P. V. Larsen forlader selskabet ifbm. overtagelsen.

Ordentlighed og ærlighed

Efter mere end 30 år i virksomheden er direktør-trioen Lars Sparre, Stig Bay-Jørgensen og Carsten P. V. Larsen nu klar til at overlade virksomheden til nye kræfter

Når valget faldt på Solar skyldes det først og fremmest muligheden for at bringe virksomheden videre med dens nuværende profil og medarbejdere samt de mange nye muligheder, det giver, for at udvikle virksomheden.

- Vi kan se os selv i Solar. For ligesom Højager Belysning, er Solar kendt for ordentlighed og ærlighed, hvilket er to vigtige værdier for os. Samtidig er Solar en dansk-ledet virksomhed med den kultur, der følger med, siger Carsten P. V. Larsen.

Carsten Antonisen fra Solar indtræder som administrerende direktør i Højager Belysning,  indtil en ny direktør er på plads.

Om Solar:

Solar-koncernen leverer løsninger primært inden for el, vvs samt klima og energi. 

Virksomheden fremmer effektivitetsforbedringer og tilbyder digitale værktøjer, der gør kunderne til vindere.

Solar-koncernen har hovedsæde i Vejen og havde i 2021 en omsætning på ca. 12,4 milliarder kroner og beskæftiger omkring 2.900 medarbejdere.

Kilde: Solar

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078