23948sdkhjf

Omsætningsfremgang for DLH

Træ- og byggekoncernen DLH kan vise en tilfredsstillende 1. kvartalsrapport. Selvom den hårde vinter begrænsede udviklingen på vigtige markeder, har koncernen realiseret en omsætningsfremgang på 34 %.
Den verdensomspændende træ-og byggekoncern DLH, der står for salg af plader og trælast til hele verden, har haft et udmærket 1. kvartal 2006, viser deres rapport.

Koncernen realiserede en omsætning på 1,6 mio. kr., hvilket er en stigning på 34 % i forhold til samme periode sidste år. Heraf kan ca. 30 % henføres til virksomheder bl.a. Timber Group, som koncernen har købt.

Koncernens bundlinjeresultat efter skat er på 24 mio. kr., hvilket er en nedgang på 10 mio. i forhold til året tidligere, hvor bundlinjeresultatet var på 34 mio. kr.

Den lange og hårde vinter ramte byggebranchen i år. Men vinteren til trods opnåede koncernens byggematerialedivision en organisk vækst på 5 % fra høj aktivitet til den professionelle sektor inden for boligbyggeriet.

Vinterens hårde greb forårsagede dog alligevel, at DLH-koncernen begrænsede udviklingen på vigtige markeder i Vesteuropa. Markederne i Fjernøsten og Østeuropa har dog i de første tre måneder udviklet sig positivt.

På baggrund af udviklingen i 1. kvartal og koncernens vurdering af markedsudsigterne for resten af året, er forventningerne til koncernomsætningen på niveau 7,0 mia. kr.

Koncernen forventer et primært driftsresultat på 270-290 mio. kr. og et resultat før skat på DKK 180-200 mio. kr.

Kilde: 1. Kvartalsrapport fra DLH.
Fondsbørsmeddelelse fra http:// www.cse.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109