23948sdkhjf

Expo Corma i Chile for nybegyndere

Overvejer du at deltage i Chiles vigtigste træ- og skovbrugsmesse Expo Corma? Og har du brug for assistance i planlægningen af alle de praktiske anliggender, der er forbundet med messen? Så er der hjælp at hente fra Danmarks Eksportråd.
Expo Corma er den vigtigste skovbrugsmesse i Latinamerika. Og her mødes både chilenske og internationale deltagere inden for træ- og skovbrugs-sektoren som træproduktion, savværker, cellulose samt leverandører til industrien.

Måske står du og overvejer at oprette en stand til næste års Expo Corma-messe i november 2007, men du ved ikke lige helt præcist, hvordan du bærer dig ad med at oprette kontakt til de rette virksomheder i Chile? Og du ved ikke, hvordan du planlægger hele proceduren, der er forbundet med at opstille en stand så langt fra Danmark?

Der er hjælp at hente fra Danmarks Eksportråd fra den danske ambassade i Santiago.

Danmarks Eksportråd arrangerer løbende messer, heriblandt Expo Corma, for grupper af danske virksomheder inden for områder og sektorer med betydning for dansk eksport.

Der er mange fordele ved at benytte sig af ambassadens service-ydelser i forbindelse med deltagelse på Expo Corma- messen. Ambassaden kan forud for messen hjælpe med at skabe kontakt til de rette virksomheder på markedet og assistere i det omfang, det måtte være nødvendigt.

I tilknytning til selve messen kan danske deltagere drage fordel af Danmarks Eksportråds løsninger, der omfatter services som reservation og indretning af messestand, planlægning og koordinering af business-to-business møder, afholdelse af receptioner og middage samt reservation af hotelophold med fordelagtige rabatter.

Ønskes der yderligere information om eksportrådgivning, kan det anskaffes på udenrigsministeriets hjemmeside, Danmarks Embassade i Santiago. http://www.ambsantiago.um.dk

Og yderligere information om messen Expo Corma kan anskaffes på messens hjemmeside. http://www.expocorma.cl

Kilde: Danmarks Eksportråd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078