23948sdkhjf

Spray bare på havemøblerne

Med Trip Trap Møbelolie Spray kan træ havemøblerne på en halv time få en oliebehandling, der når ud i alle kroge.
Forsommeren er det perfekte tidspunkt at oliebehandle træ havemøblerne. Mange husejere frygter dog, at arbejdet kan blive lidt for tidskrævende, hvis det skal udføres optimalt og helt ”efter bogen”.

For at komme nemt, hurtigt og godt omkring det er løsningen Trip Trap Møbelolie Spray, som er en fuldgod behandling til alle træ havemøbler, der er pæne og rene i overfladen og ikke har råd i træet.

Helt konkret sprayes olien let og hurtigt på ved at holde dåsen i cirka 25-centimeters afstand og trykke på knappen. Olien fordeler sig herefter jævnt på træet og kommer automatisk ind i alle de små kroge og hjørner.

Ved den løbende vedligeholdelse af møblerne kan det gøres endnu hurtigere, for da er det ofte kun nødvendigt at spraye på de vandrette flader, som er de mest udsatte.

Olien i sprayen er tilmed med ”dobbelt solfaktor”. Det vil sige, at den giver møblerne en næsten dobbelt så god beskyttelse og holder væsentlig længere end traditionelle møbelolier.

Den er også med indbygget UV-filter, som giver en effektiv beskyttelse mod solens ultraviolette stråler, der med tiden uundgåeligt bleger træet. Samtidig giver olien træet en stærk og vandafvisende overflade, der minimerer træets opsugning af vand.

Trip Trap Møbelolie Spray fås i farverne natur og teak, og de vejledende udsalgspriser for en 400 ml spray er henholdsvis 79 og 85 kroner.

Den forhandles sammen med Trip Traps øvrige store sortiment af træpleje-midler i byggemarkeder, farvehandler og tømmerhandler landet over samt i Trip Trap forretningerne.

Kilde: Pressemeddelelse fra Trip Trap

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063