23948sdkhjf

Polsk arbejdskraft - myter og fakta

Den polske ambassade i Danmark og to advokatfirmaer går sammen om at informere dansk erhvervsliv om mulighederne for at hente den manglende kvalificerede arbejdskraft i Polen.
Polsk arbejdskraft er omgæret med mange myter. Hvilke krav skal danske arbejdsgivere opfylde, når de henter arbejdskraft i Polen for at få den nødvendige kvalificerede arbejdskraft?

Det spørgsmål står mange usikkert over for samtidig med, at der er tvivl om, hvordan man får kontakt med de rigtige personer.

Derfor gennemfører den polske ambassade i Danmark, den polske republiks honorære konsulat i Kolding, sammen med advokatfirmaet Tærø Nielsen & Hulgaard Advokater og Peter Nielsen & Partners Law Office i Warszawa, to seminarer – et i København og et i Kolding – med fokus på mulighederne for at anvende polsk arbejdskraft.

Polen er en nation med 38 millioner indbyggere, uddannelsesniveauet er generelt højt og arbejdsløsheden er på ca. 17 pct. Det giver mange muligheder og udfordringer for danske virksomheder, men også en del vanskeligheder.

På seminarerne, der finder sted den 31. maj og 1. juni fokuseres bl.a. på de kulturelle forskelle mellem Polen og Danmark. Den forlængede østaftale, den polske arbejdsstyrkes kvalifikationer og traditioner vil blive gennemgået ligesom, der orienteres om praktiske hjælp til rekruttering af polsk arbejdskraft i Danmark.

Seminaret finder sted på henholdsvis den polske ambassade i Hellerup og på konsulatet i Kolding, Birkemose Álle 41.

Deltagelse er gratis og tilmelding kan ske på http://www.tnh.dk .


Kilde: Honorær konsul og advokat Peter Tærø Nielsen / Advokat Line Bagger-Mortensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063