23948sdkhjf

76-årig har solgt sit livsværk for anden gang

Det er godt ti år siden, Kaj Agerbo for første gang afhændede sit livsværk for at hellige sig pensionisttilværelsen. Nu gør han det igen. 

Det fortæller JydskeVestkysten om den i dag 76-årige stifter af Esbjerg-baserede Agerbo Døre & Vinduer.

Kaj Agerbo grundlagde sin vinduesvirksomhed hjemme i garagen i 1976, og flyttede den siden til industriområdet i Sædding ved Esbjerg, hvor han gennem årene byggede ud i alt syv gange. Efter 35 år var han i 2011 klar til at afhænde virksomheden og gå på pension, men seks år senere måtte hans efterfølger kaste håndklædet i ringen.

Det kom da lidt som en overraskelse for mig, da jeg hørte om konkursen. Derefter gik jeg lidt rundt om mig selv et par dage og kom frem til, at det går jo simpelthen ikke, at mit livsværk skal pilles fra hinanden på den måde, sagde Kaj Agerbo i den forbindelse til JydskeVestkysten.

Derfor overtog stifteren konkursboet og fik forretningen tilbage på ret kurs, og nu har han altså solgt endnu engang.

– Jeg er sådan set bare en glad mand, og denne gang har jeg solgt det hele, det gjorde jeg ikke sidste gang, siger han i dag til JydskeVestkysten med henvisning til, at han ved sidste handel beholdt bygningerne, hvor hans efterfølger lejede sig ind.

Denne gang er virksomheden blevet købt af det lokale byggefirma Canton Byg, og der er dermed fundet en arvtager, der allerede kender forretningen godt. Canton Byg-indehaver Jesper Canton Nielsen er nemlig udlært hos Agerbo Døre & Vinduer, hvor han forsikrer, at ånden skal bevares.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079