23948sdkhjf

Brødre flytter fremadstormende møbelsucces til 8.000 nye kvadratmeter 

For fjerde gang må brødrene Rasmus og Mathias Nielsen snart i gang med at pakke deres forretning i flyttekasser. Endnu engang er den fremadstormende møbelwebshop Nimara nemlig vokset ud af sine fysiske rammer, og i starten af i år rykker familievirksomheden således fra de nuværende lokaler i Marslev til Tietgenbyen i Odense, hvor 8.000 kvm nybygget domicil sikrer plads til fortsat vækst.  

– Manglende lagerplads sætter på nuværende tidspunkt en begrænsning for vores vækst. Vi har simpelthen ikke pladsen i Marslev til at følge med efterspørgslen. Derfor ser vi frem til at flytte så vi kan fortsætte væksten, fortæller Mathias Nielsen, der bakkes op af sin bror og forretningsmakker:  

– I takt med væksten har vi i dag lejet os ind fire forskellige steder, så vi ser meget frem til at få det hele samlet på den nye adresse og derved effektivisere processerne i virksomheden, uddyber Rasmus Nielsen.  

I dag er brødrenes webshop til stede på det danske, det svenske og det tyske marked, og særligt syd for grænsen har virksomheden under corona oplevet hastig vækst. Her ser den familiære duo et fortsat stort potentiale, og i de nye rammer er der altså plads til at opfylde vækstambitionerne.

I takt med, at Nimara vokser, vil byggeriet, der skal huse både centrallager og administration, kunne rumme 100 medarbejdere, og efter fire flytninger har man denne gang sikret sig, at her også er yderligere plads at vokse på. Det nye domicil kommer nemlig også med muligheden for på længere sigt at udvide med op til 18.000 ekstra kvm.  

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093