23948sdkhjf

Positiv udvikling og høje ambitioner hos Gabriel

Den nordjyske møbelstofvirksomhed Gabriel Holding har haft vind i sejlene i årets 1. kvartal. Virksomheden kan vise et flot 1. kvartalsregnskab med et bundlinjeresultat, der er steget 15 %.
Gabriel Holding, der sælger møbelstoffer til både virksomheder og private, kan være meget tilfredse med deres 1. halvårsregnskab.

Koncernen har opnået en vækst i omsætning og resultat, som svarer til de forventninger, ledelsen havde sat sig for perioden.

Gabriel Holdning havde en omsætning på 129,1 mio. kr. imod 109,9 mio. kr. i 1. kvartal 2004/2005, hvilket er en stigning på 17 %.

Samt kan Gabriel Holding vise et bundlinjeresultat på 10,4 mio. kr. efter skat, hvilket er en forbedring på 15 % - 1. halvår sidste år lå bundlinjeresultatet på 9,1 % efter skat.

Efterspørgslen på det internationale erhvervsmøbelmarked stiger ganske pænt, hvilket er til fordel for Gabriel Holding, der de seneste år har været frontløber med højeste organiske vækst i omsætning og indtjening på markedet.

Stadig vinder selskabet markedsandele hos de internationalt markeds-ledende erhvervsmøbel-producenter. Det er samtidig en bekræftelse af, at Gabriels flerårige strategi om at være en innovativ udviklingspartner og ”vokse med de største” giver pote.

Koncernen vil for fremtiden sætte flere ressourcer ind på at øge både salgs- og produktudvikling-indsatsen. Ambitionerne er høje hos ledelsen, der er indstillet på flere års indtrængningsperiode hos de større nøglekunder i branchen.

Ledelsen forventer endvidere, at koncernen i hele året 2005/2006 vil opnå en totalomsætning i størrelsesordenen 240 mio. kr. og et bundlinjeresultat efter skat på omkring de 18 mio. kr.

Kilde: Fondsbørsmeddelelse Fra Gabriel Holding A/S. Københavns Fondsbørs, http://www.cse.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094