23948sdkhjf

Stigende tilfredshed med lønnen

Størstedelen af danskere går ikke og surmuler på grund af lønnen. En ny undersøgelse viser, at næsten hver anden lønmodtager i Danmark er tilfreds med den månedlige indkomst.
Konsultentvirksomheden Ennova har foretaget en analyse på en undersøgelse, der inkluderer 5500 danske lønmodtagere. Analysen viser, at størstedelen af respondenterne er tilfredse med deres løn, skriver Berlingske Business.

Undersøgelsen er baseret på lønmodtagere fra hele landet og dækker bredt i arbejdsmarkedet. Undersøgelsen sætter hermed en rekord i løntilfredshed siden 2000, hvor den første måling fandt sted.

I dag offentliggøres undersøgelsen på en virksomhedskonference i Industriens Hus.

- Den udbredte lønbegejstring skyldes især, at folk oplever, at de har fået flere penge mellem hænderne, forklarer ledelsesudviklingschef i Dansk Industri (DI), Lars Meibom til Berlingske Business.

Selvom løntilfredsheden i undersøgelsen er i top, går det derimod lidt ned med medarbejdernes syn på deres faglige og personlige udvikling på arbejdet.

Respondenterne i undersøgelsen prioriterer udviklingen på arbejdet højt viser undersøgelsen. Derfor skal dette område helst gå forbedres i fremtiden, så medarbejderne bliver i deres arbejde.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126