23948sdkhjf

Smid pengene ind ad vinduerne

Arkitekthjælp vil ifølge Rationel Vinduer gøre byggeriet af en udestue eller vinterhave til en særdeles god investering.
En udestue eller vinterhave kan give hele husets værdi et pænt hop i den rigtige retning. Men den kan også gøre huset næsten usælgeligt. Det kommer helt an på, om den nye tilbygning rent arkitektonisk er i harmoni med husets oprindelige stil.

Rationel Vinduer har på basis af erfaringerne fra boligmarkedet fundet frem til, at udestuer og vinterhaver er en særlig ”følsom” investering, der kræver stor opmærksomhed. Den direkte byggeudgift er nemlig relativ beskeden i forhold til den afgørende effekt, som den kan have på hele husets værdi.

Virksomhedens gyldne tip til husejerne er derfor, at de altid bør søge rådgivning og hjælp hos en arkitekt eller anden byggesagkyndig, inden et byggeri af denne art sættes i gang.

Arkitektudgifterne kan aldrig løbe løbsk, når det ”kun” drejer sig om en udestue eller vinterhave. Til gengæld er der ingen grænser for, hvilke rædsler gør-det-selv-folk kan producere af tilbygninger - og hvad de kan koste i udgifter og værditab.

En udestue er ifølge Rationel Vinduer en enkel løsning med en glastilbygning, der kan forlænge sommeren for beboerne. En vinterhave er en helårsisoleret og fuldt integreret tilbygning, der kan anvendes året rundt.

Men uanset om der skal bygges udestue eller vinterhave, så spiller vinduerne en afgørende rolle for udseendet, og Rationel Vinduer tilbyder et så bredt sortiment, at det altid vil være muligt at skabe arkitektonisk sammenhæng med rene arkitektoniske linjer.

Sortimentet giver således mulighed for at frit kombinere oplukkelige vinduer, faste vinduer, skoddeelementer, skydedøre og terrassedøre, og der kan hele vejen rundt skabes sammenhæng og linje, hvad angår profil-bredde samt sprosse- og postdimensioner.

Hertil kommer, at Rationel tilbyder en række specialruder og moderne, praktiske ventilationsløsninger til forbedring af indeklimaet.

Rationel Vinduer ligger i Sdr. Felding og er en af Danmarks største producenter af yderdøre og facadevinduer i træ og træ/aluminium.

Kilde: Rationel Vinduer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079